Vőfély műhely

Az Országos Vőfély Szövetség interaktív előadásokat, képzéseket szervez kitűnő előadókkal, hogy minőségi, felelősség teljes munkát, felkészült vőfélyeket kapjanak a párok.Vőfély műhely időpontjai: szeptember, október, november, január, február, márciusi hónapok utolsó csütörtök este 19.00 óra. Helyszín: Pannon Kincstár 5.ker. Váci u. 47

Előadóink voltak: Rékasi Károly színművész és vőfély 2018 januári hónap. Előadás tárgya: Hogyan kapcsolódik egymáshoz a színészet és a vőfélykedés. Milyen hibákat követnek el a vőfélyek, min kellene javítaniuk, milyen képzéseket
kell követni. Szakmai alázat, tisztelet, felelősség tudat.

Straub Dezső színművész a Vidám Színpad művészeti vezetője 2018 februári hónap. Előadás tárgya: A figyelem felkeltés, a közönség megragadásának művészete. Nem a közlés, hanem a megértetés fontossága a hivatásunkban.
Hogyan lehet jó előadó egy vőfély, milyen kiállása legyen, hogy megragadja a figyelmet. Mi mindenre kell gondolnunk a munkánk során. Hallanak e, értenek e minket. Hogyan frissítsük tudásunkat, hogyan tegyük maivá a mondanivalónkat, miben változtassunk.

Március 28-án vendégünk Illés Györgyi színművész és beszéd tanár lesz. Témája: A kiállás, beszéd kiejtés, színpadi szereplés lesz.
Várunk szeretettel, hogy együtt tanuljunk és a pároknak, násznépnek színvonalas szolgáltatást
nyújthassunk!